Termeni si conditii

Termenii si conditiile serviciului SimpleJobs
Introducere:SimpleJobs. da posibilitatea Advertiserilor sa deruleze campanii de taskuri prin intermediul Utilizatorilor SimpleJobs.

Campaniile constau in realizarea de catre Utilizatori a diferite task-uri ale Advertiserilor (actiuni sociale, diferite verificari, crearea unor advertoriale, scrierea unor articole, realizarea unor lead-uri, completarea unor chestionare, abonarea la un newsletter, completarea unui sondaj, etc.) si recompensarea acestora direct proportional cu numarul sau valoarea actiunilor realizate.

Pentru aceste servicii SimpleJobs incaseaza o suma fixa din partea Advertiserului – calculat ca un procent din valoarea lunara a comisioanelor datorate de catre Advertiseri Utilizatorilor SimpleJobs.

Definitii:

In acceptiunea termenilor si conditiilor SimpleJobs:

Advertiser: persoana juridica care este dispus sa recompenseze Utilizatorii printr-o suma fixa indeplinirea anumitor task-uri.

Utilizator: persoana fizica sau juridica care are capacitatea de a realiza diferite task-uri.

Campanie: se refera la campania de taskuri initiata de Advertiser. Fiecare Advertiser activ in sistemul SimpleJobs are creata cel putin o campanie de taskuri. Fiecare campanie are propriile task-uri.

Task ( Job ) : reprezinta o actiune specifica si care se poate masura si recompensa ulterior printr-o suma fixa per actiune. Actiunile sunt realizate de catre utilizatori.


Pending: este primul status pe care il are un task. Cand un task are statusul “pending” inseamna ca un task a fost realizat si urmeaza a fi aprobat

Respins: inseamna ca acel job nu este eligibil si nu va fi platit Utilizatorului. Un job poate fi respins in urmatoarele circumstante:
 

  •     Nu se poate dovedi realizarea lui.
  •     Esecul Utilizatorului de a se conforma termenilor campaniei Advertiserului.
  •     Folosirea de catre Utilizator a oricarei metode de dobandire frauduloasa a platii respective.

Incomplet : inseamna ca Utilizatorul nu a aprobat task-ul si ca Utilizatorul trebuie sa mai completeze anumite detalii solicitate de catre Advertiser


Acceptat: inseamna ca acea plata este eligibila de plata si va fi platita Utilizatorului.

Modalitatea de urmarire a joburilor/platilor
SimpleJobs se obliga sa verifice corectitudinea adaugarii joburilor catre noii Advertiseri intrati in sistem si ulterior sa efectueze verificari periodice, astfel incat orice eventuala eroare sa fie depistata la timp iar actiunile Utilizatorilor sa se realizeze in mod corect.

Plati

Advertiserul plateste numai in cazul in care un utilizator realizeaza in decursul perioadei  mentionate in fiecare job o actiune specifica unui task (actiuni sociale, diferite verificari, crearea unor advertoriale, scrierea unor articole, realizarea unor lead-uri, completarea unor chestionare, abonarea la un newsletter, completarea unui sondaj, etc.). Actiunile sunt diferite de la o campanie la alta si sunt definite de catre Advertiser in momentul generarii campaniei.

Valoarea unui task are o suma fixa.

Valoarea unui task este stabilita de catre Advertiseri pentru fiecare campanie in parte.

SimpleJobs insumeaza taskurile cu statusul “Acceptat / Neplatit” la momentul respectiv ale fiecarui Advertiser si emite cate o factura pentru fiecare Advertiser. Advertiserii vor plati aceste facturi conform contractului.

SimpleJobs plateste numai taskurile aprobate si platite de catre advertiseri.

SimpleJobs. transfera platile in contul Utilizatorului numai daca acestea depasesc suma minima de 60 $ si numai daca exista o solicitare de plata din partea Utilizatorului pana pe data de 15 a lunii, ora 23:59. Plata se va efectua in termen de 15 zile lucratoare de la primirea solicitarii de plata.

Pentru utilizatorii persoane juridice plata se face pe baza unei facturi emise de acestia catre . SimpleJobs. Suma facturata va fi comunicata de catre SimpleJobs si va reprezenta suma tuturor taskurilor cu statusul “Aprobat” la momentul respectiv. Utilizatorii persoane juridice vor factura si incasa suma comisioanelor cu statutul “Aprobat”.

Pentru utilizatorii persoane fizice plata se face numai in urma semnarii unui contract de prestari servicii intre acestia si SimpleJobs

Suma incasata de Utilizator va reprezenta suma tuturor taskurilor cu statusul “Aprobat” la momentul respectiv din care se scad taxele aferente contractului.

SimpleJobs nu permite transferul de bani intre conturile utilizatorilor si va anula cererile de plata numai in cazul in care se demonstreaza ca sumele respective sunt fraudate.

Advertiser
Intrarea in sistem


La intrarea unui Advertiser nou in sistem acesta semneaza un contract cu SimpleJobs Acest contract da dreptul Advertiserului la crearea unui cont nou de Advertiser in sistemul SimpleJobs.

Odata creat contul de Advertiser, acesta isi poate crea taskuri.

Drepturile si obligatiile Advertiserului

Advertiserul are urmatoarele drepturi:

    Sa creeze taskuri.
    Sa stabileasca si sa comunice utilizatorilor si SimpleJobs termenii si conditiile pentru fiecare campanie in parte, atat timp cat nu contrazic termenii si conditiile SimpleJobs.
    Sa promoveze taskurile sale derulate in sistemul SimpleJobs.
    Sa modereze utilizatorii care aplica la campaniile sale (sa accepte sau nu utilizatorii in campanie).
    Sa intrerupa campaniile numai daca aproba toate taskurile realizate cu notificarea utilizatorilor si SimpleJobs conform contractului.
    Sa adauge / modifice taskurile.
    Sa acorde sume acceptabile Utilizatorilor SimpleJobs.

Advertiserul are urmatoarele obligatii:

    Sa garanteze ca informatiile furnizate catre SimpleJobs privind datele companiei si ale site-urilor operate sunt corecte, complete si ca acestea corespund intocmai realitatii.
    Sa proceseze platile conform contractului.
    Sa plateasca platile la termen, conform contractului.
    Sa motiveze neaprobarea unui task.
    Sa detina dreptul de vanzare a produselor / serviciilor promovate prin platforma SimpleJobs, declarand si garantand ca detine toate aprobarile si autorizatiile cerute de lege pentru derularea activitatii sale comerciale, pentru oferirea produselor sau serviciilor sale, Utilizatorul sau S.C. SimpleJobs neavand nici o raspundere in acest sens.
    Sa raspunda singur si integral pentru continutul siteului web detinut/administrat,SimpleJobs. nefacand o evaluare a continutului site-ului web detinut/administrat de advertiser.
    Sa respecte termenii si conditiile site-ului, precum si prevederile contractului incheiat intre el si SimpleJobs
    Sa respecte legile romane in vigoare cu privire la comertul si comunicarea electronica.
    Sa nu promoveze catre utilizatorii SimpleJobs sisteme proprii de taskuri sau alte sisteme de publicitate online prin care utilizatorii SimpleJobs sa fie recompensati altfel decat prin plati inregistrate de platforma SimpleJobs.
    Sa respecte toate prevederile legale in vigoare, în caz contrar fiind singur răspunzător pentru actele sau faptele, acțiunile sau inacțiunile sale care rezultă din încălcarea unor prevederi legale sau sunt cauzatoare de prejudicii.
    Sa nu aduca prejudicii de imagine si/sau sa lezeze interesele utilizatorilor si SimpleJobs prin orice actiuni intreprinse sau forme de comunicare folosite.
    Sa garanteze utilizatorilor care au aplicat la programul advertiserului desfasurat prin intermediul SimpleJobs conditii cel putin la fel de bune in raport cu orice alte eventuale campanii de taskuri pe care le deruleaza advertiserul.

Utilizator
Intrarea in sistem


Intrarea unui Utilizator nou in sistem este marcata de crearea unui cont de Utilizator de catre acesta.

Pentru a putea avea acces la taskuri, un Utilizator trebuie sa fie aprobat. Prin aplicarea la o taskuri Utilizatorul accepta conditiile campaniei respective,

inclusiv faptul ca singura remuneratie pe care o va incasa pentru realizarea taskurilor Advertiserului respectiv o reprezinta siuma valorilor taskurilor la care aplica. Utilizatorul nu va avea pretentii suplimentare de plata si accepta termenii de plata stabiliti de SimpleJobs

Odata cu prima plata efectuata de SimpleJobs catre Utilizatorul respectiv va fi semnat un contract intre SimpleJobs si Utilizator.
 

Drepturile si obligatiile Utilizatorului

Utilizatorul are urmatoarele drepturi:

    Sa fie informat cu privire la detaliile taskurilor Advertiserilor.
    Sa accepte sau sa nu accepte taskurile unui Advertiser activ in sistemul SimpleJobs.
    Sa incaseze sumele din cont, in conditiile in care suma datorata de SimpleJobs este mai mare de 60 $.
    Sa nu incaseze sumele din cont, chiar daca suma lor depaseste 60$ si sa aleaga sa le retraga ulterior (fara ca sumele respective sa fie purtatoare de dobanda).
    Sa promoveze prin SEM campaniile Advertiserilor, cu acordul Advertiserilor.
    De a-i fi procesate platile conform contractului semnat de SimpleJobs si Advertiserul respectiv.
    Sa solicite explicatii suplimentare in cazul respingerii unui task sau suspendarii dintr-o campanie.
    Sa fie respectate comisionul si perioada de recurenta pentru toate campaniile SimpleJobs in care este activ.

Atilizatorul are urmatoarele obligatii:

    Sa garanteze ca informatiile furnizate catre SimpleJobs privind datele personale si site-urile pe care le opereaza sunt corecte, complete si ca acestea corespund intocmai realitatii.
    Sa garanteze ca detine in mod legal toate drepturile de proprietate intelectuala (drept de autor, licente, marci etc.) cu privire la informatiile, produsele, imaginile, sunetele etc. plasate pe site-ul pe care il detine/administreaza.
    Sa nu genereze si nu contribuie la generarea de Trafic Artificial in campaniile derulate prin sistemul SimpleJobs.
    Sa garanteze ca are dreptul de a afisa instrumentele de promovare din campaniile SimpleJobs pe site-urile sale (sa fie administrator / proprietar / agentie etc.).
    Sa accepte suspendarea sa dintr-un job de catre Advertiserul respectiv. Advertiserul are dreptul sa suspende utilizatorii din campaniile sale doar cu un preaviz de 7 zile.
    Sa accepte respingerea platii de catre Advertiser, atata timp cat acest lucru se realizeaza conform prevederilor contractului.
    Sa detina drepturile de autor pentru creatia instrumentelor de promovare proprii (atunci cand nu foloseste instrumentele de promovare puse la dispozitie de catre Advertiser).
    Sa respecte termenii si conditiile serviciului, precum si prevederile contractului incheiat intre el si SimpleJobs
    Sa respecte termenii si conditiile fiecarui task, precum si termenii si conditiile impuse de SimpleJobs si acceptati la crearea contului in SimpleJobs si/sau semnarea prezentului inscris.
    Sa nu genereze actiuni cu scopul de a frauda Advertiserii / sistemul SimpleJobs.
    Nu vor fi acceptati in sistem utilizatorii ale caror site-uri nu sunt functionale sau sunt contrare intereselor SimpleJobs sau Advertiserilor.
    Sa respecte toate prevederile legale in vigoare, în caz contrar fiind singur răspunzător pentru actele sau faptele, acțiunile sau inacțiunile sale care rezultă din încălcarea unor prevederi legale sau sunt cauzatoare de prejudicii.
    Sa notifice utilizatorii ca sunt urmariti prin cookie-uri conform prevederilor legale.
    Sa nu aduca prejudicii de imagine si/sau sa lezeze interesele Advertiserilor si SimpleJobs prin orice actiuni intreprinse sau forme de comunicare folosite.
Sa nu contacteze in nume personal sau in numele vreunei terte persoane Advertiserii din platforma

SimpleJobs
Drepturi si obligatii SimpleJobs

SimpleJobs are urmatoarele drepturi:

    Sa accepte sau sa respinga intrarea in sistem a oricarui Advertiser care aplica in acest sens.
    Sa suspende contul oricarui Advertiser, fara nici o justificare daca acesta incalca prevederile contractului sau termenilor si conditiilor; platile inregistrate pana in acel moment vor fi procesate in mod corect si platite de catre Advertiser in contul SimpleJobs
    Sa nu restituie Advertiserului platile inregistrate si incasate pana in momentul suspendarii contului Advertiserului atat timp cat Advertiserul incalca termenii si conditiile SimpleJobs.
    Sa suspende contul oricarui Utilizator, fara nici o justificare daca acesta incalca prevederile contractului sau termenilor si conditiilor.
    Sa nu plateasca Utilizatorului platile inregistrate si inca neplatite pana in momentul suspendarii contului Utilizatorului atata timp cat utilizatorul incalca termenii si conditiile SimpleJobs / ale unui task; SimpleJobs are dreptul sa doneze aceste comisioane catre o cauza umanitara.
    Sa modifice / schimbe / inceteze furnizarea serviciilor. utilizatorii / Advertiserii vor fi informati asupra tuturor schimbarilor. Daca acestia nu accepta schimbarile au dreptul sa inceteze folosirea platformei SimpleJobs.
    Sa modifice termenii si conditiile de utilizare ori de cate ori considera necesar, obligandu-se la comunicarea acestor modificari catre utilizatori si advertiseri. In cazul in care un Utilizator sau un Advertiser nu accepta noile modificari, acestia pot renunta la serviciile SimpleJobs si pot parasi sistemul.

   Sa nu accepte anumite taskuri realizate in cazul in care se solicita scrierea de advertoriale, iar blogurile pe care se scrie sunt create special pentru advertoriale, sunt bloguri recent create sau bloguri fara o vechime mai mare de 4 luni.

SimpleJobs are urmatoarele obligatii:

    Sa monitorizeze si sa verifice realizarea taskurilor.
    Sa ia masuri pentru mentinerea functionala a platformei SimpleJobs si pentru rezolvarea erorilor aparute in functionarea platformei.
    Sa raspunda la orice solicitari sau probleme de natura tehnica semnalate de catre Advertiser.
    Sa optimizeze platforma ori de cate ori va considera necesar acest lucru.
    Sa calculeze platile in fiecare luna.
    Sa incaseze platile de la Advertiseri.
    Sa faca plati utilizatori, in conditiile in care utilizatorii respecta conditiile de plata.
    Sa nu intervina in organizarea site-urilor utilizatorilor.

LEGEA APLICABILA

Termenii si Conditiile prezente sunt guvernate şi redactate in conformitate cu legea română.
DISPOZIŢII FINALE

Modificarea termenilor si conditiilor va fi realizata doar cu notificarea utilizatorilor cu 7 zile inainte de intrarea in vigoare a noilor prevederi.

Termenii si Conditiile prezente constituie anexa la contractul incheiat intre SimpleJobs si fiecare Utilizator si Advertiser in parte, facand parte integranta din continutul acestuia.